Elen kaosade på midsommar

Hej alla glada! Det här inlägget är kanske lite försenat men har inte haft tid tills idag! Ni vet under midsommar, då vill man ju allting ska vara perfekt. Man vill att solen ska lysa, man ska ha blå himmel och det ska helst vara 25 grader varmt. Men bor man i Sverige är man ju alldeles för van vid regn och kallt väder, men det är ju någonting man är van vid som sagt, så man blir ju inte allt för ledsen när midsommarn är grå och tråkig.

Vad som däremot blev lite tråkigt för oss denna sommar var när elen började strula. Vi hade planerat en väldigt stor tillställning med massor av skoj. Vi hade köpt in högtalare, DJ, rökmaskiner och massa annat skoj som drevs av el. Dagen började bra, vi var ute i Stockholms skärgård och det var faktiskt strålande sol med en riktigt bra värme. När vi började dra igång festen på riktigt sisådär på kvällen så började elen knasa, först avbröts högtalaren titt som tätt vilket förstörde hela stämningen på dansgolvet. Efter någon timme la elen av helt och hållet. Det betyder att alla grejer vi hade hyrt in funkade inte, massa pengar i sjön med andra ord! Många blev oro

Lyckligtvis så kände en av mina kollegor till en elektriker i Södermalm som hade eljour, även på midsommar, så vi ringde dom och bad dom att komma och fixa elen hos oss. Om du också vill komma i kontakt med dom kan ni gå in på http://sodermalmelektriker.se/

Vi behövde inte ens vänta 1 timme innan elektrikern dök upp och började felsöka problemet. Det visade sig att någon kabel hade legat på fuktigt gräs och blivit kortsluten, men det var inget elektrikern hade svårt att fixa, efter några minuter så hade han bytt kabel och rustat upp elen igen och festen kunde fortsätta! Måste säga att jag var mäkta imponerad av hur snabbt allting gick, jag är själv ingen hantverkare men att någon bara kan komma sådär och lösa ett problem på några minuter är imponerande.

Hur som helst så fortsatte vi med festen hela natten fram tills morgonen, inte illa för ett gäng medelålders människor tycker jag! Måste säga att den här midsommaren har varit riktigt grym, möjligtvis den bästa? Det är i alla fall en dag jag sent kommer att glömma.

Hur har eran midsommar sett ut? Har ni fått stå ut med regn och dåligt väder eller hade ni det lika bra som oss? Strulade elen hos er oss också kanske haha?

Jaja, det var allt jag hade att säga för idag i alla fall. Hoppas ni läsare har en bra dag och hoppas ni inte får el problem som jag i framtiden!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *